Sushiruller med fisk og billigt grønt 04/05/2017 pgu Opskrifter, Udvalgte artikler 0 Indgredienser. Bambus rullemåtte 1 kg (pose) jasminris 1 pakke tangmåtter 1 pakke røget laks 1 gulerod 1 avocado 1 peberfrugt 1 løg 1 flaske riseddike Rapsolie Rasp Vand Salt Peber Tag risen, vask den, kom i en gryde og lad den koge, følg instrukserne på posen. Hak løg og kom det i en skål, kom alt dit grønt i hver af deres skål når du har ordnet dem. Skræl din avocado og skær dem i meget tynde strimler så de er nemme at håndtere. Tag en gulerod, skræl den, vask og skær den så ud i små gulerodsstænger. Pak din røget laks ud, kom den på et skærebræt og begynd så at skære din laks i små strimler. Check din ris og se om den er færdig, hvis den er så hæld lidt riseddike i den og rør rundt. Tag risen ud når den er færdig og kom den i en skål eller tallerken, kom den i køleskabet bagefter så den kan køle af til senere. Sæt dine indgredienser på et sted så du har styr på dem, begynd at lave dine sushiruller, du kan se hvordan man gør på youtube. Put en gryde i kog med olie til at friture stege, imens blander du en skål med olie, hvedemel og vand til at stege sushi-rullerne med rasp på. Efter at rullerne er ordnet skærer du dem ud med en kniv som skal være lidt fugtigt så risen ikke klister på den og går i stykker. Man kan selvfølgelig lave ruller uden at skulle friture stege dem, når jeg laver dem sådan kommer jeg også lidt krydderi i rullerne. Kom maden på en tallerken efter det hele er klart og nyd frugten af dit hårde arbejde, må gerne smages til med lidt salt og peber efter behov. Kom maden på en tallerken efter det hele er klart og nyd frugten af dit hårde arbejde, må gerne smages til med lidt salt og peber efter behov.