Højt energi-niveau til food festival

Dagen startede med at Camilla opdagede hvor meget ”forskels” behandling der er mellem hende og Bastian da Andreas skrev ”Husk regntøj” Til Bastian men ikke til hende. Camilla og
Bastian var utrolig overraskede over Andreas´ utrolig høje
positive energi-niveau over at han skulle sende live! Men
desværre ændrede det sig kort da Andreas havde mistet
Bastians armbånd, så de troede at de skulle til at betale for et nyt. Men Andreas fandt det heldigvis.

Camilla og Bastian fik lov til at gå rundt HVIS de lovede
Andreas at tage en masse billeder, hvilket de også fik gjort. De snakkede også med de forskellige menneskerne i de forskellige boder. og dem fra de forskellige boder var meget nysgerrige efter at vide hvor Camilla og Bastian kom fra da de så deres kamera. Camilla og Bastian fik prøvet en masse smagsprøver og de fik også chancen for at lave 2 muffin kager ved Bilkas bager.

De prøvede at spille krocket ved Karolines køkken, hvor de prøvede mad som var lavet på forskellige måder med hytteost. Bastian lærte hurtigt hvordan det er at være kendt, da han
oplevede at en anden mand kom og tog billeder af ham mens han nød sin dessert.

Camilla inviterede Bastian på frokost, så de prøvede 2 specielle hotdogs fra Danish Crown hvilket de begge var meget positive overrasket over.

Hvad lavede Andreas imens?
Andreas gik rundt og tog billeder af forskellige kunder ved
Økourt vognen. Han var også til stede til en workshop hvor at man kunne betale et vis beløb for at kunne få lov til at lave mad med en rigtig kok. Her gik Andreas rundt og sendte live. Andreas fik desværre ikke smagt noget fra de andre boder, men han fik da lov til at smage PGU egne krydder urter. Men Camilla var så sød at skaffe ham en bolle, som han nød med stor velbehag.

 

fiskemand-1-of-1 kjeld2-1-of-1