Genbrug – Kirstine styles i genbrugstøj

Jeg kan godt lide tøj, og blev derfor glad, da jeg fik lov at komme med i Smørens genbrugsartiktel, hvor man finder noget genbrugstøj, bliver fotograferet i det (og får det med hjem bagefter!!) Derudover er genbrug meget fedt, fordi at man nærmest altid støtter en god sag, ved at købe det (Kirkens Korshær, Røde Kors mm)

Processen, med at få taget disse billeder, startede en dag i starten af april, hvor at jeg sammen med og nogle af de andre fra medie tog ned i en af de lokale genbrugsbutikker for at kigge efter tøj. Jeg var mest inde i prøverummet, mens de andre sammensatte forskellige sæt, som jeg skulle prøve. Det var fedt, blandt andet fordi, at jeg fandt ud af, at jeg synes, at der er flere ting der klæder mig, end jeg lige først troede. Efter meget prøven og kiggen, havde vi fundet et sæt, som jeg kunne lide. Sagen var så den at jeg skulle fotograferes i to sæt tøj, så derfor tog vi videre til en anden genbrugsbutik i nærheden. Der fandt jeg selv det sidste sæt. Hele indkøbsturen havde taget noget tid, og vi kunne ikke nå så meget mere med at lave artiklen den dag. Efter en halvanden uges tid, hvor vejret ikke havde været særlig
egnet til at tage udendørs billeder i, så vi i vejrudsigten, at der ville blive solskin en af de nærmeste dage, og besluttede så, at det skulle være den dag at billederne skulle tages. På dagen for fotograferingen mødte jeg ind i mit eget tøj, da Medielinjen havde gemt mit `nye` genbrugtøj, for at det ikke skulle blive beskidt. Efter morgenmad og morgenmøde, hjalp Tina og Jette mig med at få lagt makeup. Derefter gik jeg ind og skiftede til det første sæt, satte mit hår op i en fletning, tog mine øreringe og sko på. Så var jeg klar, og vi gik igang. Til det andet sæt syntes jeg, at det passede bedst at lade håret hænge løst.