Ingredienser.
Til 6. Personer
600 g spaghetti
6 liter vand.
En teskefuld salt.
Peber.
25 g smør.
En pakke portobello svampe
En pakke kantareller.
( Det kan være hvilken som helst slags svampe så længe der er tre slags svampe i retten)
Krydderi efter smag og behag som et. blad basilikum, salvie eller lidt hakket mynteblad.
Hæld 6 liter vand i gryden og tilsæt 1 tsk. salt for smag, bring i kog.
Put pastaen i gryden, når vandet koger. Det er vigtigt at vandet dækker pastaen
Skyl svampene hurtigt, så de ikke suger for meget vand og mister smag.
Rens dine portobello svampe på samme måde,vær forsigtig med dem for de er skrøbelige.
Tag dine små portobelloer og skær stammen af dem, så skærer du svampene i strimler
Svampene burde se nogenlunde sådan her ud hvis du valgte at skære dem i strimler.
Når pastaen er færdig, hælder du den i et dørslag og ryster det let for at få vandet ud.
Kom pastaen i en skål efter at du har hældet vandet fra og dæk skålen til så pastaen ikke bliver tør og kold- i mens du tilbereder dine svampe.
Steg svampene på panden i smør til de er gyldenbrune, den færdige version kan ses i det nederste billede til højre.
For en fedtfattig version, kan man bage dem i en ovn ved 175° i et ovnfast fad. Der kan tilsættes urter efter eget valg
Sådan her ser den fedtfattige version ud hvis man skærer svampene i halv. Man bestemmer selv om der skal krydderurter på eller ej.
Resultatet burde se ud som det her med den almindelige version. Ser fantastisk ud hvis jeg selv skal sige det, håber det smager ligeså godt.