Ingredienser.
Til 6. Personer
1 pose jasmin ris.
1 pose frosne ærter.
1 pose frosne majs.
1 pakke oksekød( så længe det kan hakkes i små strimler, kan være hvilken som helst slags.
Salt.
Peber.
Olie.
4 Æg.
Vand.
Stegepande.
Gryde.
Tilbehør :
Soya sovs.
Følg vejledningen på risens pose, Kog risene i en gryde med vand, gør dette først fordi det tager tid.
Hak kødet i strimler og kom det på en tallerken med krydderi. Sæt det ind i køleskabet bagefter.
Slå æggene i stykker og put hvider og blommer i en skål (kig efter skaller), rør sammen og stil i køleskabet så det ikke bliver dårligt.
Kom halvdelen af poserne med majs og ærter sammen i en skål, sæt til siden.
Skru komfuret op på højeste og når den er varm, skru så ned på mellemvarme og kom kødet i.
Det meste af kødet skal være dejligt brunt, kom så grøntsagerne i panden med kødet.
Lad det stege indtil alt kødet er brunt, bagefter skal du tage maden ud af panden og putte i et fad.
Se til risen og hvis den er færdig hæller du den ned i fadet eller hvad du nu bruger til at have det i.
Når du har gjordt det så lad det stå lidt af vejen så du for mere plads til at arbejde med.
Sluk komfuret og rens panden, så tager du æggene ud af køleskabet og laver scramble eggs ud af dem.
Sluk komfuret og bland så æggene sammen med resten af maden med noget salt og peber.
Det burde se nogenlunde sådan her ud hvis du gjorde det rigtigt, ser det ikke bare lækkert ud.
Serveres dejlig varm med noget soya eller salt og peber alt efter smag og behag.
Så er der serveret folkens, bare tag for jer af godterne, ja der er nok til alle.