Ingredienser.
Til 6. Personer
1 pose pastaskuer.
6-8 liter vand.
En spiseskefuld groft salt.
Peber.
25 g smør.
3 æg.
en pakke feta.
Rød peberfrugt.
1 pose græskarkerner.
1 pakke cheri tomater.
1 agurk.
Hvidløgspulver.
Croutonner.
3 dåser tun i vand
Start med at skyllle og hakke peberfrugten i små fine stykker, kom i en skål når det er gjordt.
Tag pakken med de lange ærter og hak dem i tre dele, igen kom i en skål når du har gjrdt det.
Skyl agurken og hak den i fire, skær den i halv og skær to linjer på langs, så skærer du bare.
Hæld solsikkeolie i en lille skål, krydder den med salt, oregano og hvidløgspulver.
Skyl din blandet salat og ryst godt for at få vandet ud, kom i en skål bagefter og læg til side.
Skyl og skær cheri tomater i to og gør det sammen for resten af dine grøntsager.
Put pastaen i gryden, når vandet koger. Det er vigtigt at vandet dækker pastaen, så den ikke bliver for tør eller for hård når den er færdig.
Kom pastaen i en skål efter at du har hældet vandet fra og dæk skålen til så pastaen ikke bliver tør, læg på et køkken så det ikke står i vejen.
Alle slags dressing som Thousand Isalnd dressing eller olie dressingen som vist på tidligere billede bestemmer selv om du vil have på.
Bag ciabatta brødet i en ovn ved 200° på en ristmed varm luft og bagepapir. Hver side skal have 5 min. på hver side, så husk at vande dem.
Frosne grøntsager som ærter, kan man bare komme i en skål og tøge op ved at hælde kogt vand i og hælde fra bageter, helt klar til brug.
Sådan her ser det helt færdige produkt ud, du bestemmer selv om du vil have feta, tun eller andre ting i for at gøre det mere lækkert at spise.