Retro gaming: Warcraft 3

Warcraft 3 er et gammelt spil og det blev udgivet 2003 i Danmark
Det er et gammelt moba spil, hvor man bygger en by og er en kæmpe inspiration for spillet Dota.

I spillets Campaign del følger man i starten Arthas, kongens søn, som er under oplæring som Paladin. Menneskene er stadig i krig mod Orkerne, men det går snart op for begge racer, at de har andre fjender end hinanden. De må nu samarbejde for at redde deres verden! Men ikke alt går som planlagt. Arthas kæmper hårdt. Så hårdt at han til sidst opgiver sin sjæl for at dræbe Malganis (En af  generalerne). Dette viser sig at være Arthas’ endeligt, han bliver opslugt af had og dræber sin far.
Han overtager menneskenes land og giver det direkte til fjenden.

Warcraft III er et strategi spil, som går ud på, at man skal besejrer modstanderens base. En ny ting i Warcraft III i forhold til Warcraft II er Helte (Heroes). Disse helte kan gå fra niveau 1 til 10. Der er 3 helte pr. race. Da helte ikke kun går ud på at være den stærkeste har de også 3 almindelige magier og et ultimate. Ingen helte har de samme magier. I Warcraft III er der introduceret to helt nye racer: The Undead Scourge (zombier) og Night Elves (Natelvere), så der i alt er fire racer. Hver race har fordele og ulemper. Med spillet følger programmet World Editor der gør at du kan lave din helt egen bane.

 

warcraft-2 warcraft-1