God jul og godt nytår fra Smøren og PGUPress

Så er der gået godt en måned med PGUPress.dk. Vi er glade for alle de 17 likes vi indtil videre har fået på Facebook men håber på, at i vil bruge vores site endnu mere i det nye år.

Vi er fra chefredaktionens side, stolte over den mængde og kvalitet, vores unge medarbejdere har formået at få publiceret på så kort tid.

PGUPress er Medielinjens multimedie portal, hvor vi kommer til at samle mange af Medielinjens produktioner om PGU internt, men også med historier og reportager ude fra det pulserende samfund.

Det er også her, man kan se noget af den kunst, der bliver produceret her på værkstedet i form af eksempelvis smukke og tankevækkende fotografier, fede 3D-billeder eller figurer lavet i illustrator.

Som noget nyt på Medieværkstedet følger vi næsten dagligt nyhedsstrømmen fra de landsdækkende medier, og er der noget, vi synes er særligt relevant, spændende, sjovt eller bare hyggeligt for vores målgruppe, kommer der ofte en lille notits ud af det.

Vores ambition er at blive endnu bedre til det, vi gør i forvejen, men vi vil også arbejde på nye tiltag og nye måder at formidle på.