Tag kødet ud af indpakningen, skyl og tag derefter et skærebræt, hak kødet i tern.
Sådan ser det ud hvis du gør det rigtigt, bagefter sætter du det bare til siden indtil senere.
Tag en gryde, kom smør i og vent til det er smeltet, sæt varmen på medium efter det.
Kom kødet i gryden og begynd så at brune kødet godt og grundigt.
Kom posen med grøntsagsmix i gryden, så rører du bare godt rundt så det ikke brænder på.
Efter 5 min. kommer du vand plus 1 spsk. af hvert krydderi i gryden, men lidt salt og peber
Tag brødet uf af indpakningen, skær i halv, bagefter kommer du bagepapir på en bageplade og sætter brødet på.
Hust at holde øje med oksegryden imens den koger, den skal stå og simre i 1 t. 30 min. du skal røre rundt i den hvert 5. min, så den ikke brænder.
Lav en smør og mel blanding når maden næsten har simret nok. Når maden er klar, kommer du bare blandingen ned i gryden og rører godt rundt.
Kom smør, paprika, cayenne peber, salt og peber i en skål og mix, smør det på brødet og kom det i ovnen på 200° i 12 min. med varm luft.
Følg instruktionen på posen og rør rundt så det ikke brænder på ind imellem, når det er færdigt hælder du vand fra og kommer på en tallerken. Kom maden på en tallerken efter det hele er klart og nyd frugten af dit hårde arbejde, må gerne