Himlen blev blå på idrætsdagen

Onsdag den 20 september holdt PGU Rosenholm idrætsdag ved hallerne i Hornslet. Med til arrangementet var uddannelsesstederne/efterskolerne: Tolne efterskole, Try efterskole, PMU(Praktisk Medhjælper Udvikling) og PGU(Praktisk Grund Uddannelse) Disciplinerne, man kunne deltage i, var Adventure Race, Hockey, Fodbold og Badminton. Det blev en fin dag, hvor vejret heldigvis var rigtig godt, hvilket var heldigt, da de forskellige aktiviteter både foregik inde-og udendørs. Der blev snakket på kryds og tværs og spist den forplejning, som værterne fra PGU havde sørget for(sandwichs, boller mm.). Der blev også gået til den i de forskellige discipliner, og vinderne blev: Adventure Race: Hold 5 fra Try efterskole(Også kaldet Mikkels hold) Hockey: Try Efterskole Badminton: Kristine og Rasmus fra Try efterskole Fodbold: PMU. PGU ser frem til at afholde idrætsdag igen i 2018. Galleriet opdateres…..