Letbane åbning blev aflyst i allersidste øjeblik

Lørdag d. 23. September skulle letbanen i Aarhus komme på sporet. Men pga. manglende sikkerhed blev åbningen aflyst. Letbanen mangler nemlig nogle sikkerhedskrav for at dette kunne lade sig gøre. Trafikstyrelsen forklarer, at det skyldes at Aarhus Letbane ikke lever op til kravene om fremtidig vedligehold. Bagere som havde haft travlt med at bage kage til de flere tusind folk, der forventedes at møde op måtte gå tilbage til arbejdet. Og gospelsangerne måtte holde deres mund.

Det er med dyb beklagelse, at vi måtte aflyse åbningen af Aarhus Letbane i allersidste øjeblik, udtaler Claus Rehfeld Moshøj

Men Aarhus Letbane er ved at arbejde på at opnå godkendelserne, så Letbanen kan åbnes for passagerer. Præcist hvornår det sker vides ikke. Men Aarhus Letbane forventer, at det vil ske i løbet af kort tid.