Eftersøgt mand anholdt i Harlev

En 38-årig mand, der egentligt burde sidde i fængslet, blev i går kl. 14.28 opdaget af en patrulje på en tankstation på Framlev Korsvej i Harlev. Den 38-årige kørte ind på tankstationen med en veninde ved sin side, og betjentene gik hen og hilste på. Her fandt de hurtigt ud af, at manden var efterlyst til afsoning af en fængselsdom. Desuden var han frakendt sit kørekort. Derfor blev han straks anholdt, og betjentene besluttede at undersøge bilen nærmere. Her lå en del værktøj, der kan bruges til indbrud. Både manden og hans 31-årige veninde blev derfor sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted. Begge fik også en sigtelse for besiddelse af narko, da manden havde amfetamin på sig, og kvinden havde hash gemt på sig. Men sigtelserne sluttede ikke her: Det viste sig, at bilen var afmeldt, og nummerpladerne på den var stjålet.