Mistænkelig varevogn sad fast i mark

To mænd på 26 og 34 år blev i nat anholdt og sigtet for forsøg på indbrud, da de blev standset på Hølkenvej i Odder. En mand ringede til politiet i nat kl. 4.33, da han opdagede en varebil, der sad fast tæt ved Hasselvænget i Odder. De to personer i bilen nægtede at fortælle manden, hvad de lavede i området, og det fik ham til at kontakte politiet. I mellemtiden kom en mand kørende og trak bilen fri. Derefter kørte begge biler fra området. I mellemtiden var der dog sendt flere patruljebiler til området, og kort tid efter opdagede en patrulje varebilen. Den holdt stille på Hølkenvejen med lygterne tændt.

Da betjentene bad mændene stige ud af bilen, låste de i stedet dørene og startede bilen. Det fik betjentene til at knuse et par ruder i bilen og anholde mændene med den fornødne magt. I bilen blev der fundet indbrudsværktøj og flere varer, som politiet formoder stammer fra et eller flere indbrud. Begge mænd blev derfor anholdt og sigtet for indbrud fra ukendt sted.  Bilen, der trak bilen fri, blev standset et andet sted. Her sad en mand, der fortalte, at han blot havde trukket sin ven fri. Han slap umiddelbart for sigtelser.