To narkosælgere på spanden i Randers

Østjyllands Politis specialpatrulje fandt torsdag aftem euroforiserende stoffer i 2 lejeligheder i Randers. Klokken 20.40 bankede de på hos en 23-årig mand i Randers NV(nordvest) efter et tip. Allerede i opgangen kunne betjentene lugte hash. Beboeren lukkede op, politiet ransagede hans lejlighed og fandt både hash, amfetamin og marihuana. Derudover fandt de også en digitalvægt og flere salgsposer. Den 23-årige blev derfor sigtet for narkosalg. En time senere kl. 21.40 var specialpatruljen på endnu et besøg i en lejelighed et andetsteds i Randers NV. Beboeren der var en 54-årig mand, der både havde poser med kokain og amfetamin i lejligheden. Derudover fandt betjentene også en digitalvægt og nogle salgsposer. Den 54-årige blev også sigtet for narkosalg.