Buschauffør skubbet i brystet af mand uden grund

Holdt i vejen for bussen og skubbede chauffør i brystet

En buschauffør måtte i går kl. 11.20 stå model til en del, da han holdt stille i en buslomme på Glarbjergvej i Randers NØ. Chaufføren forklarede, at en bil havde taget pladsen foran busstoppestedet, så han måtte holde bagved for at sætte passagerer af. Da han ikke kunne komme ud igen, dyttede han efter bilen flere gange uden reaktion. Chaufføren gik derefter ud og tog billeder af bilen, og da han stod foran den, begyndte føreren af bilen pludselig af køre frem, så chaufføren måtte træde til siden. Ifølge chaufførens forklaring trådte føreren af bilen derefter ud, skubbede ham i brystet og kørte fra stedet.

Østjyllands Politi har et signalement både fører og bil og undersøger sagen nærmere med henblik på at finde frem til gerningsmanden.