En uheldig holde plads afslører, formodet, hashpusher.

En 19-årig mands dårlige parkering endte mandag(den 7 maj) kl. 17.30 med at føre ham i armene på en patrulje, som anholdt ham på stedet. 

Hændelsen skete på en p-plads på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor en patruljevogn holdt parkeret. Da den skulle køre ud, holdte der en bil midt på pladsen, som den ikke kunne komme forbi. En betjent fra patruljevognen gik derfor hen for venligt at bede føreren om at flytte bilen, men da han stak hovedet hen til vinduet, kunne han lugte hash. Derfor besluttede patruljen at se lidt nærmere på bilen og dens fører. Det viste sig at være en god idé.

Under ransagningen af bilen fandt patruljen et hulrum under gearstangen, hvor der lå en del små poser med hashklumper i. Derudover fandt betjentene også nogle tusinde kroner i kontanter og tre mobiltelefoner. Den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

Den unge mand nægtede at have noget med sagen at gøre og forklarede, at han lige havde lånt bilen af en ukendt mand og derfor ikke kendte noget til de ting, politiet havde fundet.