Biljagt gennem Hornslet og Rønde

Modelfoto fra pixabay - vild biljagt

En længere biljagt, gennem Hornslet, Rønde og andre byer, endte, natten til tirsdag den 13 november, i en anholdelse af en 18 årig bilist. Det skriver TV2 Østjylland. Jagten startede nord for Mørke, da en politipatrulje opdagede en bil, som kørte underligt og ikke havde blændet ned for det lange lys på forlygterne.

Det skærpede patruljens opmærksomhed og den begyndte derfor at følge efter bilen. Da den 18 årige fører opdagede dette, satte han farten op. Det resulterede i en biljagt på 30 km, hvor Hornslet og Rønde var nogle af gennemgangsbyerne på distancen.
Ved Kolind endte biljagten dog, da flugtbilisten kørte ned i en grøft.  Han kom ikke noget alvorligt til, men blev alligevel kørt til tjek på skadestuen. Efter hændelsen sagde , kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen TIL TV2 Østjylland “Han(den 18 årige fører) bliver i hvert faldt sigtet for at have kørt uden føreret og derudover kommer der flere sigtelser for overtrædelse af færdselsloven”
I følge politiet var den 18 årige alene i bilen