Uenighed om parkeringsplads endte i vold

Onsdag kl. 13.44 blev Østjyllands Politi kontaktet af nogle vagter i Bruuns Galleri i Århus, fordi en uenighed om en parkeringsplads i butikscenterets parkeringskælder havde udviklet sig voldsomt. En 51-råig mandlig bilist var kørt ind i parkeringskælderen, da han så, hvad han troede var en ledig parkeringsplads. Men da han drejede ind på parkeringspladsen så han, at der stod en 30-årig kvinde og spærrede for pladsen. Kvinden slog armene ud til siden og indikerede, at pldsen var optaget.

Det mente manden dog ikke, at kvinden kunne tillade sig, og han forsatte med at køre frem mod kvinden, så hun blev skubbet bagud af bilen. Herefter har de to parter forskellige opfattelser af, hvad der skete, men manden steg på tidspunkt ud af bilen og så endte det i håndgemæng mellem de to par ter, indtil vagterne ankom. Den 51-årig mand blev efterfølgende sigtet for vold mod kvinden.