Ryomgård tog skraldet – med glæde 

Ordsproget `at tage skraldet `er ikke kendt for at være noget positivt, men det blev der lavet om på i Ryomgård, hvor byens borgere, søndag den 31 marts, `tog skraldet` i fællesskab, da de gik rundt og samlede affald i byens gader. 

”Jeg synes, det er rigtig fint. Nu om dage er det, der holder de lidt mindre samfund sammen, det er, at man gør noget kollegialt og har noget samvær.” sagde Eske Ulsted, som bor i byen, til TV2 Østjylland.  

Udover det gode fællesskab og de renere gader, kan affaldssamleprojektet også vise sig at være et godt eksempel for byens yngre borgere. 

”Jeg håber, at de(børnene) går ned i deres skoleklasse og siger, at de skal lade være med at smide affald” fortæller Nathanael Nordentoft. der også er beboer i Ryomgård. 

Det ´at tage skraldet´ kan altså kaldes en win -win – win -situation.