To falske indsamlere på spil i Auning

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 14:35 en anmeldelse om, at to mænd havde snydt en ældre mand og dame for kontanter ved Sparekassen på Centervej i Auning. De to mænd havde udgivet sig for at være indsamlere, der samlede ind til døvstumme. De to ældre personer skrev under på, at de ville støtte indsamlingen med henholdsvis 50 og 100 kroner, men da de fandt deres punge frem hev de to ”indsamlere” pungene ud af hænderne på den og kørte fra stedet.

De to ”indsamlere” beskrives som østeuropæiske, og de kørte fra stedet i en sølvfarvet passat, muligvis med registreringsnummer IL77BTY, evt. polsk indregistreret.

Østjyllands Politi har tidligere haft lignende sager, hvor udenlandske personer udgiver sig for at være indsamlere. Politiet opfordrer til, at man blot ignorerer dem og ikke skriver under på noget eller giver dem penge. Ring gerne til politiet på 114, hvis du ser sådanne indsamlere.