Ølbryggende hobbist i Mørke – har øl på hjernen

Et citat lyder ” Øl er godt for meget, og meget øl er godt”. Der er noget om snakken, og flere og flere østjydere har faktisk fået øjnene op for at lave øl selv.  I måling fra organisationen, Beerticker, viser at antallet af bryggerier, i Østjylland, er steget fra 10 til 23 på 8 år.  En af dem, der er blevet bidt af øllen er Michael Skovsholt Landerholm.

Han er til dagligt inginør og har etableret sit eget mini bryggeri i et lille vaskerum i Mørke.  

”Hele min hjerne kører øl og ølopskrifter og læsning om øl” siger han til TV2 Østjylland. 

Bryggeriet i vaskerummet er historien om hobbyen der kom ud køkkenets trykke rammer og nu kommer øllet endnu videre ud i folkemunde, når Michael Skovsholt Landerholm den 24 august skal servere det til arrangemet Mød Os i Mørke.    

Han håber at folk vil nyde smagen af hans øl.