Jakob ellemann-jensen kan blive Venstres nye `høvding`

Det er ingen hemmelighed, at man har haft en turbulent tid i oppositionspartiet Venstre.

Hele balladen startede med uenighed mellem partiets to ledere, formand Lars Løkke Rasmussen og næsteformand Kristian Jensen, over om Venstre skulle prøve at danne en regering med Socialdemokratiet(en SV regering) efter det nu overståede folketingsvalg, den 5 juni. 

Der blev ingen SV-regering, men konflikten ulmede forsat i Venstre, og i lørdags(den 31 august) kulminerede det hele så med, at både Lars Løkke og Kristian Jensen trak sig fra deres poster. 

Dermed går Venstre nu nye tider i møde.

Med et kommende formands-og næstformandsvalg, på partiets landsmøde, den 21 september, står tingene åbent. 

Når det kommer til valget af parties nye formand, er der stor mulighed for, at det falder på politikeren, Jakob ellemann-jensen. Han er opstillet i Østjyllands Storkreds og bakkes op af flere Venstre politikere- både fra egen politiske kreds og andre af landes Storkredse. 

”Han har politisk talent, og næse for hvornår der skal sælges politik.” siger  folketingsmedlem fra Venstre, Michael Aastrup Jensen, der, ligesom Jakob ellemann-jensen, er opstillet i Østjyllands Storkreds. Det skriver Tv2 Østjylland

Martin Geertsen, der er opstillet i Københavns Storkreds er også positiv overfor den østjysk-opstillede politiker `Jeg håber og tror, at vi kan samles om Jakob Ellemann som ny høvding i Venstre`skriver han på Twitter.