Fyld billist anholdt ved Randers

Østjyllands politi måtte, mandag(den 23 september) ty til en anholdelse af en 58-årig beruset mand. Den fylde mand blev blandt andet sigtet for spirituskørsel og manglende brug af sikkerhedssele- 

Anholdelsen skete, efter at den berusede mand havde kørt en noget turbulent tur i bil. På turen havde han, blandt andet, mødt en kvindlig billist, som havde påpeget, at han vidst var for fyld til at føre en bil. 

Det fik dog ikke manden til at stoppe sin færden. 

Kort tid efter observerede en anden mandlig bilist bilen, med den fylde føre, som slingrede og kørte alt for stærkt. Han kontaktede derfor politiet, der så omsider kunne anholde den 58-årige mand ved kirken i Spentrup, hvorefter at han blev kørt til Regionshospitalet i Randers for at få taget en blodprøve.