Butikstyve i flere aldre på spil i Randers

Butikstyve i flere aldre på spil i Randers

Man behøver tydeligvis ikke at have en bestemt alder for at være butikstyv.  Det var i hvert fald tilfældet i Randers. Først på eftermiddagen, mandag(den 26 november), blev et ældre par, på henholdsvis 72 og 73 år, taget i at stjæle fra en Rema 1000 i byen. 

De gik godt nok rundt og puttede diverse vare i deres indkøbskurv, som de så betalte for. Den 73 – årige mand puttede dog sammentidlig nogle vare i sin lomme, som parret ikke ville betale for. Denne lille finte blev dog opdaget.  

Samme eftermiddag blev en noget yngre butikstyv taget i at stjæle en parfume fra en Føtex i byen. 

Her var der tale om en blot 14 -årig dreng. 

Resultatet af begge sager var, en sigtelse for tyveri til det ældre par og en henvendelse til de sociale myndigheder angående  med den unge dreng.