Fregatten Jylland kan komme i krig med pengefond

Fregatten Jylland

Turistattraktionen, Fregatten Jylland vil måske ligge sag an mod Arbejdsmarkedets Feriefond. Dette skyldes uenigheder om en mundtlig aftale angående to pengelån, på i alt 56,4 millioner kroner. Lån som fonden har givet Fregatten. Hos Fregatten Jyllands ledelse mener man, at lånene er såkaldte èvigheds lån` og ikke behøves at blive tilbagebetalt. Nu er Arbejdsmarkedets Feriefond, imidlertid, begyndt at kræve tilbagebetaling af det store pengebeløb. 

 ”Fregatten Jylland vandt krigen i 1864, og vi taber heller ikke den her” siger bestyrelsesformand for Fregatten Jylland, Tommy Bøgehøj til TV2 Østjylland. 

Hvis kampen alligevel ender med et nederlag, for attraktionen, kan det få vidtrækkende konsekvenser og i værste fald ende med en konkurs for den.