Bland selv pastasalat 17/11/2016 pgu aftensmad, Opskrifter, vegetar 0 Ingredienser. Til 6. Personer 1 pose pastaskuer. 6-8 liter vand. En spiseskefuld groft salt. Peber. 25 g smør. 3 æg. en pakke feta. Rød peberfrugt. 1 pose græskarkerner. 1 pakke cheri tomater. 1 agurk. Hvidløgspulver. Croutonner. 3 dåser tun i vand Start med at skyllle og hakke peberfrugten i små fine stykker, kom i en skål når det er gjordt. Tag pakken med de lange ærter og hak dem i tre dele, igen kom i en skål når du har gjrdt det. Skyl agurken og hak den i fire, skær den i halv og skær to linjer på langs, så skærer du bare. Hæld solsikkeolie i en lille skål, krydder den med salt, oregano og hvidløgspulver. Skyl din blandet salat og ryst godt for at få vandet ud, kom i en skål bagefter og læg til side. Skyl og skær cheri tomater i to og gør det sammen for resten af dine grøntsager. Put pastaen i gryden, når vandet koger. Det er vigtigt at vandet dækker pastaen, så den ikke bliver for tør eller for hård når den er færdig. Kom pastaen i en skål efter at du har hældet vandet fra og dæk skålen til så pastaen ikke bliver tør, læg på et køkken så det ikke står i vejen. Alle slags dressing som Thousand Isalnd dressing eller olie dressingen som vist på tidligere billede bestemmer selv om du vil have på. Bag ciabatta brødet i en ovn ved 200° på en ristmed varm luft og bagepapir. Hver side skal have 5 min. på hver side, så husk at vande dem. Frosne grøntsager som ærter, kan man bare komme i en skål og tøge op ved at hælde kogt vand i og hælde fra bageter, helt klar til brug. Sådan her ser det helt færdige produkt ud, du bestemmer selv om du vil have feta, tun eller andre ting i for at gøre det mere lækkert at spise.