Stormet af kampklædte betjente ved en fejl

Modelfoto

En 23-årig mand er rystet over, at han for nylig blev stormet og lagt i håndjern. Politiet efterlod et visitkort. 23-årige Christoffer Bruun troede han var kommet med i en dårlig amerikansk B-film, da 10-15 betjente i kampuniformer forleden stormede hans kollegieværelse i Roskilde, pressede ham op ad muren og lagde ham i håndjern. Det skriver DR nyheder.
En halv time efter opdagede politiet, at det var en fejl, at de havde stormet lejligheden. Og med endnu en kæk bemærkning om, at “nu har du en sjov historie at fortælle til julefrokosten”, forlod de ham.
Nu har den 23-årige Christoffer Bruun klaget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed over, hvad han beskriver som politiets hårdhændede og unødvendige behandling af ham. Han føler sig fornedret og rystet. Midt- og Vestsjællands Politi har ikke ønsket at stille op til interview. Det forklarer politiet med, at sagen nu behandles i Politiklagenævnet.