Trump vil deportere op mod tre millioner indvandrere

Trump vil deportere millioner af indvandrere. Det vides ikke om hans kone, som oprindelig er fra Ukraine også er uønsket i USA.

USA’s kommende præsident, republikaneren Donald Trump, vil holde sit løfte og deportere op mod tre millioner ulovlige indvandrere, når han tiltræder som USA’s præsident. Det siger han i et interview i tv-programmet “60 Minutes”, der bliver sendt søndag aften på den amerikanske tv-kanal CBS.
– Det er kriminelle og folk der er tidligere straffet, bandemedlemmer, narkohandlere. Det er formentlig to millioner mennesker og kan endda være tre millioner. Dem vil vi sende ud af vores land eller fængsle dem, siger Trump i et uddrag af interviewet. Det gælder også indvandrere udendokumenter. Samtidig  fastholder han, at han vil bygge den mur mod Mexico, som er et af hans mest opsigtsvækkende
valgløfter.
Men Trump tilføjer, at dele af muren kan erstattes af et hegn i visse områder.