Tomatsuppe med forskellige slags brød 22/02/2017 pgu aftensmad, Opskrifter, Udvalgte artikler 0 Til 4. Personer 1 pose suppehorn. 1-2 poser tomatsuppe. 1 tsk. salt. lidt sort peber 1 Pose flutes. Paprika. Pizza fyld . Rapsolie. Hvidløgsbrød. Tag en gryde og kom vand i den, held så suppehorn i så det fylder 1/2 .af vandet nede i gryden. Læg et dørslag i vasken og kom suppehornene ned i så vandet kan blive hældt fra. Skær dine flutes i halv, kom bagepapir på en bageplade og smør olie på den flade side kom forskellige ting som du kan lide ovenpå brødet, altå tomat, ost osv. Sæt ovnen på 200°. Kom hvidløgsbrødet og flutes i ovnen og lad dem bage 15-20 min. med varm luft. omkring . Når brøddet er færdigt så kom papir i en kurv, efter skærer du brøddet og kommer i kurven. Tag en gryde,åben poserne med suppe og sæt gryden på 7, så venter du bare indtil suppen bliver flydende, husk at sørge for den ikke bræner på. Når suppen er blevet varm, skruer du ned på varmen til omkring 2, på den måde holder den sig varm uden at brænde på, husk at røre i den. Hvis du har gjordt det rigtigt burde dit brød være dejligt sprødt som de her hjemmelavede og hvidløgsbrødstykker er, ser lækkert ud ikke.