Charlottes musiktalent – musik gør mig glad :)

Charlotte går på STU i Grenå men er i praktik på Gartneriet og arbejder med krydderurter fra Økourt. Medie fik ”nys” om at Charlotte godt kunne lide at synge og spille og spurgte hende om vi vi skulle lave en musikvideo med hende. Samtidig benyttede vi lejligheden til at stille Charlotte et par spørgsmål.

Hvordan er du kommet til at spille? jeg har sunget hele livet lige så lang tid som jeg kan huske jeg tror jeg sang før jeg fik et rigtigt sprog og jeg har spillet guitar i snart 4 år

Hvad gir det dig? det gør mig glad hvad gør dig glad? bare musikken  og høre musikken og lave musik og at man kan høre det lyder godt, så bliver man glad inden i

Hvordan foregår det når man laver en sang? nogle gange kommer idéerne bare til mig og så skriver jeg dem ned hvis jeg ikke har en note blok så skriver jeg det ind på telefonen så kan jeg altid redigere i det hvis jeg kommer på flere tekster, nogle gange kommer teksterne også bare til mig hvis jeg sidder og spiller på min guitar lige pludselig kommer der en melodi så prøver jeg at finde på en tekst til det jeg får meget inspiration fra det der sker rundt omkring mig har du nogen forbilleder? min storebror han fik mig til at spille guitar

Hvad drømmer du om at det skal blive til? det ku være fedt at komme ud og spille for andre mennesker og dele min musik med andre, og få at vide at det lyder godt

Har du spillet over for andre mennesker før? jeg har spillet nede i en cafe i Grenå som hedder cafe Grenå så har jeg spillet til nogle fester på min gamle skole så har jeg også spillet en intim koncert

Hvordan synes du det var og indspille her? det var fedt

Du blir aldrig nervøs? jo nogle gange for eksempel nogle gange når jeg optræder

Hvor kommer du fra? Grenå

Hvad lavede du før du kom til økourt? jeg går på STU

Hvor længe har du været ved økourt? siden den 12. okt.

Kan du godt lide dit arbejde: ja det kan jeg

Hvad er godt ved dit arbejde: det hele kollegaer osv.

Hvad kunne du godt tænke dig at lave i fremtiden: jeg ville gerne have et arbejde her hvis det kunne være muligt og flytte lidt tættere på

Har du en kæreste: ja, jeg har, han kommer fra
Esbjerg.