Forlystelsespark i hopla over succes

I Djurs Sommerlands ledelse er de glade. Blandt andet fordi, at forlystelsesparken fik hele 90.000 gæster i efterårsferien, til dens Halloween event-arrangementer. Det høje humør skyldes, dog, mindst lige så meget, at parken, i år, har sat sin hidtidige besøgs-rekord med i alt 808.866 gæster!

Den administrerende direktør, for Djurs Sommerland, Henrik B. Neilsen, fortæller i en pressemeddelelse til TV2 Østjylland, at han synes, det er dejligt, at folk gider at besøge forlystelsesparken, selvom sommervejret, i Danmark, jo ikke har været fantastisk i 2017. Derudover mener han, at besøgs-succesen kan skyldes, at Djurs Sommerland har fået en del nye forlystelser i de senere år. F.eks. er der, i år, kommet en stor ruchebane-nyhed, Dragekongen.

Djurs Sommerland holder nu vinterlukket, men åbner op igen den 27 april 2018.