PGU’s julekalender kører helt af sporet

Så er medielinjen ved at være klar med årets julekalender, som denne gang er en adventskalender i fire afsnit. Julekalenderen foregår på den gamle station, som er indrettet til julestudie. Her kan du  møde den skumle, irriterende  og selvglade studievært, Elvis Juhl, som får underlige gæster, der kommer ind med 4-toget.  Mugne Mario, Danny D’Cook, Tankelæseren Tanja og ikke mindst Johnny Dab besøger skranken ved billetlugen på  stationen , som iøvrigt  er invaderet af levende kravlenisser. Der er naturligvis  også en quiz i hvert afsnit, hvor man skal gætte julesalmer, som er helt fejlfortolket af PGU’s eget englekor, som popper ud af de musikalske æbleskiver. Årets hovedpræmier er en middag for to på den lokale grillbar  med næsten alt, hvad der hører sig til, eller en tur for to i biografen med popcorn og sodavand. Vinderne udtrækkes i januar og pgu’eleverne får et svarskema med instrukser udleveret. Julekalenderen afgår fra spor 1 første gang den 1. december.

Se afsnit 1 her