Hjulene vil forsæt køre – hos Kalø Taxi

Kalø Taxi i Syddjurs har været tæt på at måtte drøje nøglen om. Nu  har det lille taxafirma dog reddet sig selv. Det har nemlig meldt sig ind i Danmarks største taxaselskab Dantaxi 4×48. Dette gør, at det har det fået udvidet dets teknologiske horisont, og sikret sig at hjulene stadig køre rundt

Det teknologiske nye er nu, at man kan bestille en (Kalø) Taxi via appen Moove. Appen gør, at man kan beregne prisen på en taxatur på forhånd. 

Det, at teknologien har overtaget mange funktioner, bliver godt modtaget af kunde ved Kalø Taxi, Niels Haslund.   

– Jeg synes, at det er fint, at man skal bestille taxa ved hjælp af en app. Det hele kører jo næsten over telefon i dag, så det er vi nødt til at lære – også os gamle, siger han til TV2 Østjylland

Vognmand hos Kalø Taxi, Inger Terkildsen, er rimelig afklaret omkring valget, at anskaffe appen. Hun tror på, at det er den chance man må tage for at kunne overleve som landtaxi i Syddjurs.   

– Jeg tror på det her. Det har jeg gjort hele vejen igennem. Det er et valg, man må træffe. Det kan være, at det var det forkerte valg, men hvis man ingenting gjorde, så er jeg i hvert fald sikker på, at jeg ikke blev ved med at være ansat her.

Fortæller hun