Sølund Festival – en oplevelse for livet!

Burhan G fyrede den af på scenen.

PGUs elever var igen i år på Sølund Festival – en super oplevelse med mange gode koncerter. Nogle af Medielinjens elever har her skrevet lidt om deres oplevelse af festivalen.

Kirstine:
Det var en fin oplevelse at være på Sølund Festival. Jeg hørte, og video-optog, blandt andet Lukas Graham og Burhan G som spillede. Begge kunstnere performance godt og lavede nogle fede koncerter med mange sange, man kunne synge med på, hvilket var sjovt. Når jeg ikke hørte og filmede en koncert, sad jeg meget ovre i PGU`s stolelejr og slappede af og snakkede lidt med de mennesker, som var der.

Michael Bruun:
Jeg synes Sølund er et fedt koncept, det er mega hyggeligt. Stemningen er høj og glad, der er ikke nogle der ser ned på ens små særheder, ikke hvad jeg mærkede til.

Michael Rasmussen:

Musikken var rigtig god på festivalen, Lukas Graham var især god, han var faktisk bedre end jeg havde forventet. Burhan G var også god men jeg havde forventet lidt mere af ham.

Marie Løfting: Jeg synes som altid, det var en fantastisk oplevelse. Der var god stemning og god musik, og man kunne tydeligt se på folk, at de hyggede sig og havde det sjovt. Jeg syntes det var lidt ærgerligt, at vi kun skulle være der i en dag. Men til gengæld fik jeg hørt både Lukas Graham og Burhan G som var de kunstnere, jeg havde set mest frem til.