Cykel afslørede, formentlig, indbrudstyv

En ukendt mand begik, natten til fredag(den 23 november), indbrud i en virksomhed i Randers NV og stjal flere sække med pantflasker. Det blev meldt og politiet mødte op, men de kunne dog ikke pågribe nogen lige på dette tidspunkt.

Da betjentene så en overvågningsvideo fra episoden, kunne de se en mand komme cyklede til stedet, inden at han brød ind i virksomhedens lager.

Tidligt onsdag(den 28 november), kørte der en politibil rundt på Storegade i Randers. I den sad. netop, en af de betjente, der havde været ude til indbruddet om fredagen. Han spottede pludselig en genkendelig cykel, der stod i en port. Det var den samme cykel, som han havde set på overvågningsvideoen, og han bremsede straks og gav sig til at lede efter cyklisten. Han fandt ham kort efter inde i en baggård med en række poser med pantflasker. Manden på cyklen viste sig at være meget mistænkelig. Ikke nok med at hans udseende passede med personens på på overvågningen. Cyklen, han kørte på, viste sig også at være stjålet. Han blev derfor både sigtet for indbrud og for cykeltyveriet.

Han nægtede dog at have noget med nogen af delene at gøre.