Ingen kære mor og en beslaglagt bil

Politiet beslaglagde, tirsdag(den 27 november) en bil. Hændelsen skete, klokken 11.59, da en patrulje opdagede bilen komme kørende på Vestergade i Ryomgård. Den ene betjent fra patruljen genkendte den 23-årige mand, som sad bag rattet, fordi at han tidligere havde sigtet ham for at køre uden førerret. Patruljen kørte derfor efter bilen. Da den holdte ind i en indkørsel kort derfra, skyndte den 23-årige mand sig ud og fortalte betjentene, at han skam ikke havde kørt bilen. Han påstod, i stedet, at føreren var hans kammerat, der nu var løbet væk.

Der var dog ingen kære mor, og da manden stadig ikke havde kørekort, blev han sigtet for at køre uden førerret. Prikken over iét, som førte til en endelig beslaglæggelse af den 23-åriges bil, var at det viste sig, at det var tredje gang inden for tre år, at han var blevet standset uden kørekort. Beslaglæggelsen skete med henblik på konfiskation af bilen.