Ny skibskaptajn skal skabe ny kurs

Hos Fregatten Jylland, i Ebeltoft, vil man gerne have en ny økonomisk udvikling, Dette indkluderer en ny ledelse. 

Den nyværende direktør Lars H. Olsen er derfor blevet opsagt/fyret, fra starten af april 2019.

”Vi er nødt til at gøre noget. Vi skal have vendt udviklingen. For omkring 30 år siden var der 250.000 besøgende om året, nu er vi på 70.000.”  Det siger bestyrelsesformand for `skibs`virksomheden, Thomas Bøgehøj til TV2 Østjylland. 

Færre besøgende giver mindre penge. Penge som man har brug for, for at få turistakttraktionen til at køre rundt. Det kræver, blandt andet, en del økonomiske ressourcer at vedligeholde det gamle skib. For nylig skulle man, f.eks. restaurere dets 50 meter høje skibsmaster.  

Man håber at en ny direktør kan sætte god vind i sejlene og skabe økonomisk fremgang.