Drilske juleideer på Medielinjen 

Livet er ikke let, når den dybe julegrødstallerken allerede er opfundet   Det måtte Michael og Mathias konkludere, da de holdte et briefing-møde, hvor de prøvede at finde på en ny julekalender. Jo. Der kom skam gode forslag på julekalendere, som allerede har været sendt.  Det er dog bare ikke helt optimalt, når vi på medielinjen gerne vil nytænke. Men sommetider kommer den bedste ide som sendt fra himmelen, og det var også tilfældet her. Til mødet i nisseland får Michael et brev fra en drillenisse,

Vores lille historie skal illustrere, de udfordringer, som det har krævet at finde på noget nyt julestads, der kan hamle op, med sidste års bragende julekalender-succes om Elvis Jul og CO. Michael ender med at få et brev fra en drillenisse, og med denne handling vil vi gerne fortælle, at der, i år er drillenisser på spil på PGU…Så vær forberedt på venskabelige narrestreger i julehyggens tegn.