Djrusland får et børnehospice

Dør børn virkelig? Det er desværre en kendsgerning, som man er nød til at se i øjnene. Derfor har Hospice Djursland i Rønde, fået tilladelse, af Sundhedsministeriet og Region Midtjylland, til at åbne landes andet børnehospice. 

´Jeg har svært ved at komme i tanke om noget, der er værre end alvorligt syge børn. Det er en forfærdelig tanke, og jeg er meget tilfreds med, at vi med hospicepladserne får mulighed for at støtte op om de mennesker, der står i en sådan situation´ er regionsrådsformand Anders Kühnau (S) citeret for at sige i en pressemeddelelse.

Det nuværende hospice skal udvides med nye bygninger der, efter planen, skal stå, klar i 2020. 

Den nye del af hospicet får navnet ”Strandbakkehuset”. 

”I sådan et hus skal der være plads til aktiviteter for både de syge børn og deres søskende. Og familierne skal både have mulighed for at være sociale, men også have en privatsfære” fortæller leder af Hospice Djursland, Dorit Simonsen, til TV2 Østjylland.