Kagesulten medarbejder fyret fra Føtex i Ebeltoft 

Nogle gange kan sukker – og madtrængen få store konsekvenser. Det oplevede den kun 18 medarbejder i Føtex i Ebeltoft, Mia Frandsen, da hun fyret for at spise en kanelsnegl fra Føtex-bageren. Det skriver TV2 ØSTJYLLAND

Fra Føtexs side hævder man, at det er et groft brud på interne regler. Mia Frandsen hævder, at hun har set andre medarbejdere gøre det samme, og at hun derfor ikke troede, at det var forbudt. Hun fortæller, at det var en kanelsnegl, der var gået i stykker, og at det er helt normalt, at medarbejderne i bageren spiser de ødelagte kager.

Fagforeningen HK Østjylland mener, at det er ude af ”ude at proportion” og undrer sig over, at man kan blive fyret for at spise et lille stykke kage.

Ejerne af Føtex, Salling Group, vil ikke forholde sig til den konkrete sag men kalder, trods alt, episoden for ærgelig.

Salling Group vil desuden kigge nærmere på hændelsen og være i dialog med Mia Frandsen.