Dårlige erstatningsbusser i brug – grundet forsinket letbaneåbning

Busrute 83 mellem Grenaa og Århus er aflyst pga. tekniske problemer 30 procent oftere, end andre busruter hos Midttraffik. Planen var at de gamle busser, 83èrne, kun skulle være kørt i ét år, indtil at den nye letbane var på skinnerne.

Indtil videre har åbningen af letbanen, i Grenaa, dog været udskudt i mere end et år, og i følge leder af trafikservice Martin Tams er busserne med nr 83 på kommet for at blive. I følge ham er der ikke forbedringer i sigte, da de gamle busser sparer penge. 

Betina Christensen bruger bus 83 hver dag, og aflysningerne er trælse, når de rammer.

”Nogle gange venter man forgæves, og så er der rigtig lang tid til næste bus, når den kun kommer en gang i timen” siger hun, til DR.

Indtil videre er åbningen af letbanen i Grenaa udskudt til april 2019…