Billist sigtet for forsøg på politiflugt

I Ebeltoft valgte en mandlig billist at forsøge at flygte fra politiet. natten til mandag(den 24 juni) klokken 4.16.

En patrulje havde hans bil i kikkerten og var mistænksomme. De tændte politiblinket på deres bil og satte efter den pågældende bil, med det resultat, at billisten forsøgte at flygte.   På Fresiavej(i Ebeltoft), der ender blindt, kørte bilen ind over en cykelsti og ind på et grønt område, hvor der er en legeplads.

Herefter sprang billisten og hans mandlige med-passager ud. De to mænd nåede i første omgang at stikke af fra politiet. Det var dog relativt nemt at finde frem til selv bilisten, som senere blev anholdt og sigtet for kørsel uden førerret og for at ignorere politiets anvisninger(med blå blink), om at stoppe.

Man har en formodning om, hvem med-passageren i bilen er..